Få vindstabile screens fra Renson, der kan tåle en orkan!

Har du nogensinde oplevet, at screens på din ejendom ikke kunne klare blæsende vejrforhold? Støjende og iturevne screens kan beskadige din ejendom og endda skade mennesker. Men vidste du, at der findes en screen, der kan tåle op til 36 m/s vindhastighed og dække et areal på 18 m²? Det er den vindstabile screen fra Renson (Se https://www.dingardinmand.dk/screen/). I denne blog vil vi fortælle alt om denne unikke screen og dens forskellige anvendelsesmuligheder.

Den største fordel ved en vindstabil screen fra Renson er dens evne til at klare vindhastigheder på op til 36 m/s. Det er den første screen på markedet, der kan klare sådanne ekstreme vejrforhold. Fixscreen® er designet til at dække et areal på 18 m² med én screen og giver en elegant og kompakt løsning uden bæreprofiler. Fixscreen® kontrollerer varmeindtrængningen og regulerer lysniveauet, så du kan nyde dit ophold uden at blive forstyrret af varme eller skarpt lys.

En af de vigtigste funktioner i Fixscreen® er dens intelligente zip-system i sidestyrskinnerne. Det gør det muligt for screenen at glide ubesværet op og ned, og samtidig forbliver den stabil og solid, selv under store vindbelastninger. Støjen og forvrængninger, som man normalt oplever med screens, er fortid med Fixscreen®.

Fixscreen® er også ideel til at skabe god ventilation i rum. Når screenen nedrulles, tillader dugen luftgennemstrømning, mens zip-systemet i siderne og den tætsluttende gummibundliste holder insekter ude. Det betyder, at du kan nyde en dejlig brise indenfor uden at skulle bekymre dig om at blive angrebet af insekter.

En anden fordel ved Fixscreen® er, at du har stor frihed til at vælge designet på din screen. Renson tilbyder forskellige modeller i et bredt sortiment af forskellige typer dug. Du kan også vælge mellem alle RAL-farver, så din screen kan passe perfekt til din ejendoms facade. Det gør det muligt for dig at skabe en harmonisk og elegant udseende ejendom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *