Fest og farver

Altid klar til en fest – og nogen gange kræver festen mere end andre gange – det kommer lidt an på hvad det er man vil fejre. Er det bare til en hyggelig grill aften, så plejer ikke at gøre så meget ud af det – men taler vi om bryllup, barnedåb, konfirmation, kobber bryllup, sølv bryllup eller sågar guldbryllup – så skal der gøres noget ekstra ud af det. Og til disse begivenheder besøger jeg en festshop hvor jeg kan få lige det pynt der passer til den festlige begivenhed. De fleste gange kan vi nøjes med at gå ind på https://shop.festgear.dk/ da de har stort set alt det vi plejer at bruge af fest tilbehør eller fest artikler. Jeg kan kun sige, at hvis man ikke selv har fantasien til hvordan man vil have at pynten skal være – så er der rigelig inspiration på shop.festgear.dk, og så er det endda til rimelige priser.

Afhængig af hvilken festlig begivenhed det er, så kan vi også finde på at lave grill mad til de store begivenheder – især hvis det er om sommeren, og det bliver varmt. Her plejer vi at diske op med de ting vi ved at vores familie og venner kan lide, og når vi taler grill spyd, så kan hver i sær vælge det de bedst kan lide på deres pinde.
Personligt syntes jeg også at det er lidt mere tillokkende frem for at leje en pølsevogn – men sådan er vi jo forskellige.
Nøjagtig på samme måde er det med fest tilbehør og fest artikler – her er det også hver enkeltes smag der gør sig gældende. Jeg har altid sagt, lige som Pippi Langstrømpe, det har jeg ikke prøvet før, så det vil jeg prøve. Jeg er heller ikke bange for at skille mig lidt ud fra mængden med den måde jeg pynter op til vores festlige lejligheder – det gør det jo bare meget mere spændende.
Noget vi altid har med til vores fester er de her helium balloner, de ser både sjove ud, og så har vi sidegevinsten med de forvrængede stemmer samtidig.