Nyt drømmekøkken realiseret gennem kitchenbutler

Det er ikke hver dag man kan gå ud og sige, Jubii, så fik jeg endelig mit drømmekøkken ind i min bolig – men det gjorde jeg. Takket være Kitchenbutler, så kunne alt lade sig gøre, og jeg kunne få det hele finansieret, så der var ingen smalle steder – jeg gik bare efter min drøm. Selvfølgelig koster et nyt køkken noget, men det al ombygning jo – og når jeg tænkte på, hvor mange timer jeg tilbringer i et køkken, så kunne jeg sige, det var mit rum, og det skulle indrettes på mine præmisser og ikke efter et eller andet beløb der var sat – det gjorde selvfølgelig også at jeg kunne beskrive alle mine køkken drømme for kitchenbutler, og høre hvad de tænkte og om det var helt umuligt at få lavet.

Hvidt drømme køkken fra kitchenbutler.dk

Ja, det skulle være hvidt – det skulle lyse op, da der ikke var så meget vindueslys – og det fik jeg. Jeg tror ikke der var noget der ikke kunne lade sig gøre ud fra de køkken drømme jeg havde – tværtimod, så kom Kitchenbutler med nye ideer der kun gjorde mit drømmekøkken endnu mere skøn og praktisk. Som det ses på billedet, så var mit køkken det jeg kalder hesteskoformet – og det betød, at jeg havde brug for at der var meget plads mellem den ene række skabe / skuffer og den anden. Jeg fik virkelig alt hvad jeg havde ønsket mig, og jeg er så glad for mit nye køkken, at jeg ville ønske at alle kunne se det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *