Skal din virksomhed på vækstrejse?

Virksomheden Skarpt er er reklamebureau beliggende i Nordjylland. Skarpt tilbyder alt inden for konceptudvikling, hjemmesider, webshops, Foto og video. Mange virksomheder kan godt se fordelen ved at samle både hjemmeside og content arbejdet, da dette giver en fordel at alle aspekter er tilpasset til ens koncept.

Den rigtige hjemmeside

Hjemmesiden for ens virksomhed er et vigtigt aspekt. Hjemmesider kan have forskellige formål, fx. kan en hjemmeside for en mindre tømrer fungere som et digitalt visitkort. På samme måde kan andre hjemmesider for store virksomheder være afgørende når deres kunder skal vurdere hvem de ønsker at starte et samarbejde med.

Webshop som sælger

Har du en E Commerce virksomhed? Eller har du lige startet din første webshop som et hobbyprojekt? Så er Skarpt stadig noget for dig. De danske konsumenter er oftest meget kritiske i forhold til E handelssider. Hvis ens side ser blot det mindste uprofessionel eller utroværdig ud kan konsekvensen blive at konsumenterne vælger at købe fra dine konkurrenter. Skarpt udvikler flotte og professionelle hjemmesider i woocommerce som er et plugin til wordpress.

Fordelen ved at benytte woocommerce og wordpress til ens hjemmeside er mulighederne for at danne en 110% custom tilpasset webshop i forhold til både specialfunktioner og design.

Foto og video

Lækre billeder og videoer kan virkeligt styrke ens brandværdi. Lækre billeder kan virkeligt give et godt boost til ens markedsføring, men også til ens hjemmeside. Har du lækre billeder og videoer på hjemmeside kan det virkeligt booste virksomhedens troværdighed.

Læs meget mere om de forskellige ydelser på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *