Tandprotese og tandtekniker

Vores tænder er med til at fortælle omverdenen rigtig mange ting om os selv og vores helbred, et er at det så er vigtigt at vedligeholde vores tænder til de ikke kan mere, eller at vi kommer ud for en ulykke, og får brug for en tandprotese eller gebis. Nu er jeg selv en af dem der lider af tandlægeskræk, så for mig, vil det være vigtigt at finde en tandtekniker som er er tryg ved og som kan vejlede mig igennem det hele uden af jeg sidder helt stiv af skræk i stolen. Tandprotetikeren giver os vores dejlige smil tilbage, og i den grad så man ikke kan se det at det er en protese. Min mor fik lavet sin tandprotese hos https://tpt.dk/ og her var jeg meget betaget af, hvor meget de kunne udrette uden at man kunne se at hun var begyndt at bruge protese, og det kan jeg jo kun sige, fordi jeg har set hende både før og efter hun fik sin tandprotese.

Tandlægestolen ligner en hvilken som helst anden tandlægestol, men selv hos en klinisk tandtekniker og deres behandlinger, har udviklingen ikke stået i stampe, og der er kommet mange nye ting til, der gør at man uden skrubler roligt kan få sig en protese, hvis tandsættet kræver det.
Der er mange former for tandproteser, eller andre kosmetiske tandrettelser, det gælder om at man får sit smil tilbage, og tør åbne munden når der tages billeder af en. Om det så er en bro hen over en tand der er fladet ud, eller om der er tale om flere tænder – eller om det er alle tænderne der ska skiftes, så findes der altid en løsning til det.
Selvom jeg har tandlægeskræk, så vil jeg overvinde denne tandlæge skræk, fordi jeg ikke vil rende rundt tandløs eller med dårlige tænder – vi er jo også afhængige af at vores kindtænder fungerer som de skal, at de kan tygge maden, så den også kan blive fordøjet når den når maven. Så der er mange fordele ved at passe på sine tænder.