Ude godt, Danmark bedst

Når jeg på vegne af den virksomhed, som jeg arbejder i, skal på en forretningsrejse, glæder jeg mig. Virksomheden, jeg arbejder i, er global, så vi har kontorer mange steder rundt om i verden, og det er meget spændende at opleve alverdens kulturer. Sidst var jeg i New York. Det er en meget spændende by, hvor jeg nemt kunne bruge mere tid, end den tid der er til rådighed mellem møderne.

Men jeg skal være ærlig at sige, at jeg også altid glæder mig til at komme hjem igen. Der er ikke noget som Danmark. Jeg bliver aldrig træt af mit eget land eller af synet af Dannebrog.

Jeg bliver glad ved tanken om, at vi er så mange forskellige mennesker, der bor i dette land med den grønne bøg og de bakkede dale, og at vi lever med den tryghed, som er en del af det at være dansk.