PCR-test på pentabase.com

Skal du rejse, og har du derfor behov for at få tjekket, om du har corona-virus i blodet? Pentabase har hjulpet og sikret rejser for tusinder af passagerer med PCR-test i samarbejde med flere af verdens største rejseselskaber. Du behøver ikke at have et dansk CPR-nummer for at få foretaget en test hos PentaBase. PentaBase udfører både en RT-qPCR test, der i daglig tale omtales for PCR-test, og en antistoftest, som måler enten kroppens IgM eller IgG niveau. PCR-testen viser, om en person er smittet med Covid-19, og har markedets højeste sensitivitet, som giver svar på under 2 timer. Antistofstesten (ELISA) udføres fra en venøs blodprøve, som opsporer, om kroppen har dannet antistoffer for Covid-19.
læs mere her

PentaBase kåret som Successvirksomhed

I forbindelse med at tøjle COVID19 under COVID19 -pandemien er PentaBase blevet hyldet med prisen som BDO-Succesvirksomhed i 2021. Prisen fejrer og hylder de 1000 virksomheder i Danmark, der bedst har formået at klare kontinuerlig organisatorisk vækst og stærke økonomiske resultater. PentaBase er utroligt stolte af prisen, der værdsætter og hylder virksomhedens præstationer både før #COVID19 -pandemien og nu. Virksomheden har valgt at dedikere og fejre denne pris med alle sine medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt på at gøre en forskel i vores lokalsamfund og resten af verden.

Firstmover inden for real-time PCR-test

Læs mere om prisen og om, hvordan du bliver PCR-testet hos PentaBase ved at besøge virksomhedens hjemmeside pentabase.com. Så kan du ved samme lejlighed læse mere om den markedsledende PCR-platform til testservices, analyser og instrumenter med den stærkeste kapacitet og højeste sensitivitet.