Personlige specialdesign gør fittet komplet

Design trøjen, du leder efter

Spring mellemmanden over ved at designe dit eget tøj. Det lyder umiddelbart lidt for godt, for enhver der har besluttet sig for at give sig i kast med at sy sit første projekt har formentligt oplevet, hvor svært og udfordrende det faktisk er at lave sit eget tøj, accessories med mere. Det kan være du ikke engang kunne gennemskue, hvordan man tråder maskinen, og så er det helt sikkert, at der er lange udsigter til drømmeblusen. Det er dog fedt at designe sit eget tøj, da man på den måde kan få det præcist, som man gerne vil have det.

Broderi er den smukke og holdbare løsning

Hvis ikke du er den fødte skrædder, og slet ikke kan greje hvordan man laver mønstre, finder det rigtige stof eller overhovedet får tændt symaskinen, så kan broderi være en fantastisk løsning på problemet. Der findes nemlig virksomheder som Bykharti, der broderer og dermed personliggør alt fra trøjer til mule poser.

Når det er tid til studietur, efterskole, klubber og så videre, så er det efterhånden tradition at få lavet en hættetrøje eller sweatshirt, der er fælles for klassen, klubben med flere. Der er mange, der vælger at udvikle et specialdesign, som de får trykt på tøjet, men de holder sjældent særtligt længe. Det kan være en fordel at vælge at få broderet det frem for blot trykt. Det holder sig nemlig pænere i længere tid, og man er ikke på sammen måde begrænset, når det kommer til vask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *